Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ung i Malmö

Ung i Malmö är ett projekt som syftar till att föra fram röster om hur det är att vara ung i Malmö.

Ung i Malmö

Redaktionen består av 30 ungdomar från den kommunala sommarlovssatsningen ”Sommarpraktik i grundskolan” och leds av redaktörer som till vardags studerar vid Journalistutbildningen vid Lunds universitet.

Redaktionen är belägen på Media Evolution City i Dockan i centrala Malmö under sommaren.

Projektet drivs av Malmö stad i samarbete med Journalistutbildningen vid Lunds universitet och finansieras av den statliga sommarlovssatsningen som administreras av Socialstyrelsen. I Malmö stad samordnas detta av kultur- och fritidsförvaltningarna samt gatukontoret.

 

Ung i Malmö i medier: