Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samverkan

Medarbetare och studenter vid Journalistutbildningen arbetar regelbundet med uppdrag i samarbete med externa uppdragsgivare.

Vi har bland annat koordinerat projekt- och utbildningsinsatser av varierande längd och omfattning tillsammans med Bonnier News Local, Gota Media, Media Evolution, Arbetsförmedlingen, Malmö stad, Lunds kommun, Raoul Wallenberg-institutet, Volvo CE, Publicistklubben, Havsakademin och Øresundsinstituttet.

Till Journalistutbildningen hör också plattformen Forskare möter filmare. 

Journalistutbildningen är aktiva medlemmar i Nordiskt nätverk för journalistutbildningar och Arbetsförmedlingens branschråd för ord och media.

Nedan ser du några exempel på projekt som vi har utvecklat och genomfört tillsammans med andra. Är du intresserad av att samarbeta med oss? andreas [dot] mattsson [at] kom [dot] lu [dot] se (Kontakta oss.)