Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Att vara student hos oss

Institutionen för kommunikation och medier
Vid Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet samlas blivande journalister, kommunikatörer, retoriker och mediehistoriker. Du är varmt välkommen att söka utbildning hos oss!

Journaliststudenter
Foto: Håkan Röjder

Mentor

När du studerar hos oss får du regelbundet träffa en så kallad SI-mentor som är en före detta student som nyligen studerat hos oss. Hen kan ge dig idéer och inspiration men också bolla idéer och hjälpa dig vidare ifall du kört fast i ditt arbete vid Journalistutbildningen. 

Kåren

Journalistutbildningen är en del av Institutionen för kommunikation och medier som ingår i både Fakulteten för Humaniora och Teologi samt Fakulteten för Samhällsvetenskap. Du som studerar hos oss kan därför välja mellan att vara medlem i Samhällsvetarkåren eller Humanistiska och teologiska kåren

Institutionen för kommunikation och medier

Frågor om studieavbrott, studieintyg samt studievägledning med mera tas om hand av studerandeexpeditionen vid Institutionen för kommunikation och medier. Den är belägen på första våningen i Absalondelen av Språk- och litteraturcentrum (SOL) på Helgonabacken 12.

Journalistik | Institutionen för kommunikation och medier
Besök: Sandgatan 13A, Gamla Kirurgen
Post: Box 201, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 45 33
journalistik [at] kom [dot] lu [dot] se