Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tidigare student nominerad till grävpris

Bild på Hedda Themner
Hedda Themner

Hedda Themner är nominerad till ett fint pris i gräv-kategorin i Årets Gratistidning. Hon studerade Journalistutbildningen 2016 till 2018.

I höstas arbetade Hedda som reporter på Mitt i-tidningarna i Stockholm.Tillsammans med kollegan Niklas Loman undersökte hon turerna kring ett nytt bostadsprojekt i Järfälla. 

Juryns motivering lyder:

”Genom att envist gräva i kommunala planer och handlingar, wallraffa som köpare och dubbelkolla precis allt pusslade Niklas Loman och Hedda Themner ihop ett avslöjande som skakade om Järfälla och berättar mycket om dagens bostadsmarknad.”

Vem som vinner tillkännages i höst eftersom prisutdelningen blivit framflyttad på grund av Covid-19.

Fram till 31 augusti arbetar Hedda Themner som webbredaktör på Öst Media i Östergötland där bland annat tidningarna Corren och Norrköpings Tidningar ingår.