Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Podcast: Vibodh Parthasarathi och Andreas Mattsson om mediernas utmaningar

Vibodh and Andreas

Journalistutbildningens Andreas Mattsson gästade tillsammans med vår samarbetspartner Vibodh Parthasarathi SASNET:s podcast för att prata om pågående forskning och mediernas potential och utmaningar under pandemin.

Sedan flera år samarbetar Journalistutbildningen med Nätverket för Sydasienstudier (SASNET) vid Lunds universitet. I en serie workshops, föreläsningar och seminarier har lärare, forskare och studenter delat med sig av sina erfarenheter från journalistikforskning och journalistisk praktik.

I SASNET:s podcast intervjuas Vibodh Parthasarathi och Andreas Mattsson om projektet och mediernas utmaningar och potential under den pågående pandemin. Lyssna på hela avsnittet här: