Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Podcast: Vibodh Parthasarathi och Andreas Mattsson om mediernas utmaningar

Vibodh and Andreas

Journalistutbildningens Andreas Mattsson gästade tillsammans med vår samarbetspartner Vibodh Parthasarathi SASNET:s podcast för att prata om pågående forskning och mediernas potential och utmaningar under pandemin.

Sedan flera år samarbetar Journalistutbildningen med Nätverket för Sydasienstudier (SASNET) vid Lunds universitet. I en serie workshops, föreläsningar och seminarier har lärare, forskare och studenter delat med sig av sina erfarenheter från journalistikforskning och journalistisk praktik.

I SASNET:s podcast intervjuas Vibodh Parthasarathi och Andreas Mattsson om projektet och mediernas utmaningar och potential under den pågående pandemin. Lyssna på hela avsnittet här: