Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konferens om internet och medier i Vietnam

Andreas Mattsson
Foto: Johan Bävman

Journalistutbildningens Andreas Mattsson deltar i Vietnam Internet Forum 2019. Syftet med forumet är att skapa diskussioner om hur nätet kan bidra till ett innovativt och öppet samhälle.

Den 20-21 mars arrangeras för andra gången Vietnam Internet Forum i Hanoi. Andreas Mattsson har tillsammans med Måns Svensson, docent i rättssociologi vid Lunds universitet, medverkat i programgruppen sedan starten 2017. Värd för forumet är Sveriges ambassad i Hanoi och medarrangörer är förutom Lunds universitet, också bland andra UNDP, UNESCO och Vietnam Internet Association.

Under årets Vietnam Internet Forum kommer Andreas bland annat att tala om vikten av källkritik och trovärdighet tillsammans med Brit Stakston, författare, kommunikationskonsult och medgrundare till Blank Spot Project.